Izvor: N1 televizija, 18.Maj.2021, 13:00

Direktor KC Niš: Za sedam do 10 dana bez kovid pacijenata u novom KC

Direktor Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu Zoran Perišić izjavio je da je epidemiološka situacija u tom gradu mnogo bolja nego prethodnih meseci i da su se stvorili uslovi da za sedam do deset dana u novom Kliničkom centru više ne bude hospitalizovanih kovid pacijenata.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Perišić: Za 5 do 7 dana nova zgrada Univerzitetskog kliničkog centra bez kovid pacijenata

Izvor: JužneVesti.com, 18.Maj.2021

Zbog povoljnije epidemiološke situacije i manjeg broja novoobolelih na dnevnom nivou u Nišu, direktor Univerzitetskog kliničkog centra u tom gradu Zoran Perišić navodi za Južne vesti da su se stekli uslovi da za 5 do 7 dana na četvrtom i petom spratu novog Kliničkog više ne bude hospitalizovanih...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.