Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Avg.2013, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor Denjub fuds grupe: Poništena odluka Višeg suda

Direktor Denjub fuds grupe Slobodan Petrović izjavio je u utorak uveče da je Apelacioni sud u Beogradu poništio rešenje Višeg suda kojim je bila zamrznuta imovina grupe na čijem je čelu i da nema saznanja da je jedan od vlasnika bio pokojni ruski oligarh Boris Berezovski. "Nemam saznanja da je on (Boris Berezovski) bio jedan od vlasnika (Danjub fuds grupe)", rekao je Petrović agenciji Beta povodom vesti da je imovina Berezovskog u Srbiji zamrznuta na zahtev ruskih vlasti i da je ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Direktor Denjub fuds grupe: Poništena odluka Višeg suda

Izvor: Beta, 20.Avg.2013

BEOGRAD, 20. avgusta 2013. (Beta) - Direktor Denjub fuds grupe Slobodan Petrović izjavio je u utorak da je Apelacioni sud u Beogradu poništio rešenje Višeg suda kojim je bila zamrznuta imovina grupe na čijem je čel..

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.