Direkcija za izgradnju plaćala kobajagi kosidbu

Izvor: Vesti-online.com, 01.Apr.2013, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direkcija za izgradnju plaćala kobajagi kosidbu

Četiri osobe uhapšene su u Sremskoj Mitrovici zbog sumnje da su Direkciju za izgradnju opštine Stara Pazova oštetila za 7.896.880,00 dinara, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Za kosidbu imovine Direkcije plaćeno 70.000 evra  

U saradnji s Višim javnim tužilaštvom iz Sremske Mitrovice, uhapšeni su bivši direktor Direkcije za izgradnju opštine Stara Pazova J.T, bivši šef službe za održavanje Direkcije S.S, vlasnik preduzetničke >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << radnje "MV plast" Vojka M.V. i vlasnik preduzetničke radnje "Eurovrt J.Lj.

 

Osumnjičeni su da su od 2010. do 2012. godine zloupotrebili službeni položaj i falsifikovali službene isprave o kosidbi uz put na području opštine Stara Pazova. Kako je MUP saopštio, J.T. i S.S. su početkom 2010. godine, dogovorili da za ove poslove registruju preduzetničku radnju "Eurovrt".

 

J.T. je kao direktor pokrenuo postupak javnih nabavki i posao poverio PR "Eurovrt" u vrednosti od 2.881.000 dinara bez PDV, iako je ta preduzetnička radnja imala samo jednog zaposlenog, dok je nadzor poveren S.S.

 

Kako je saopšteno, 2010-2012. godine je s računa Direkcije na račun PR "Eurovrt" ukupno je protivpravno prebačeno 7,896.880,00 dinara, za koliko je i oštećena Direkcija za izgradnju opštine Stara Pazova.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.