Izvor: RTS, 27.Nov.2021, 23:14

Diplomatske misije u Prištini upozorile osoblje na oprez zbog rizika od napada

Diplomatske misije u Prištini upozorile su svoje osoblje da izbegavaju gužve i velike tržne centre jer, prema njihovim saznanjima, postoji rizik od mogućeg napada do 30. novembra.
Prištinski mediji prenose da, prema informacijama koje poseduju, pretnja po bezbednost navodno dolazi od jedne osobe.
O upozorenju iz diplomatskih misija obavešteni su i organi bezbednosti, ali u njima kažu da ne vide nikakvu opasnost i da prate situaciju.
"U zavisnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od prirode informacija i rezultata analiza, policija preduzima operativne radnje u saradnji i koordinaciji sa organima pravosuđa, u interesu održavanja javnog reda i bezbednosti", navodi se u reagovanju policije.
U Prištini i drugim većim sredinama na Kosovu i Metohije sutra se očekuje povećan broj ljudi na ulicama i javnim mestima zbog obeležavanja dana zastave Albanije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ambasade na tzv. Kosovu upozorile da postoji rizik od napada

Izvor: B92, 27.Nov.2021

Strane ambasade na tzv. Kosovu upozorile su svoje zaposlene da izbegavaju gužve i velike tržne centre...Prema njihovim saznanjima, postoji rizik od mogućeg napada do 30. novembra, prenosi Koha...Prema nekim informacijama pretnja po bezbednost dolazi od jedne osobe...Organi bezbednosti obavešteni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.