Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jan.2018, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dio Banjaluke od 20.00 časova ostaće bez grijanja

BANJALUKA - U banjalučkim naseljim Nova Varoš, Rosulje, Krajina i dijelu naselja Paprikovac oko 20.00 časova biće prekinuto grijanje zbog kvara na dijelu magistralnog toplovoda "Industrija", rekla je Srni portparol preduzeća "Toplana" Žaklina Mijatović.

Prema njenim riječima, tehničke ekipe će raditi cijelu noć i uložiti maksimalne napore da do jutarnjih časova otklone kvar.

"Vjerujemo da ćemo u toku noći uspjeti popraviti kvar, te da će svi potrošači ujutru imati uredno grijanje", rekla je Mijatovićeva.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Oklonjen kvar na toplovodu

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jan.2018, 15:47

BANJALUKA - Kvar na dijelu magistralnog toplovoda "Industrija" zbog kojeg je tokom predhodne noći u naseljima Nova Varoš, Rosulje, Krajina i dijelu naselja Paprikovac bilo prekinuto grijanje otklonjen je u jutranjim časovima, potvrdili su u "Toplani"...Dodali su da je sinoć oko 20.00 časova došlo...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.