Dinosaurusi opet šetaju Beogradom (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2018, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinosaurusi opet šetaju Beogradom (VIDEO)

Predstava vredna 20 miliona dolara stiže u maju 2019. u "Štark arenu".

Grandiozna predstava "Šetnja sa dinosaurusima" stiže u Beograd na proleće sledeće godine.

Konkretno, predviđeno je sedam izvođenja u periodu od 3. do 5. maja. Premijerno će biti pred publikom 3. maja od 19 časova, a u naredna dva dana termini su 11.00, 15.00 i 19.00.

Spektakl čija je produkcija, kako se navodi, vredna 20 miliona dolara, sadrži novu, najsavremeniju tehnologiju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Internacionalno priznati dizajneri sarađivali su sa naučnicima kako bi kreirali 18 stvorenja u prirodnoj veličini, uključujući stegosaurusa, raptora i zastrašujućeg tiranosaurus reksa.

Publika će, u spektaklu koji traje sat i 40 minuta, moći da vidi tok njihove evolucije. Predstava je zasnovana na nagrađivanoj seriji Bi-Bi-Sija i potiče iz Australije.

"Šetnja sa dinosaurusima" je već posetila Beograd 2010, kada su karte za sve nastupe, takođe u "Areni", bile rasprodate.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.