Dinosaurusi hode Ušćem!

Izvor: Glas javnosti, 04.Sep.2011, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinosaurusi hode Ušćem!

BEOGRAD - Od danas do 1. novembra zainteresovani građani mogu da posete evropsku izložbu replika dinosaurusa u prirodnoj veličini "Nektar svet dinosaurusa" na platou kod Muzeja savremene umetnosti na Novom Beogradu.

Postavka "Nektar svet dinosaurusa" sadrži 52 eksponata, koji su postavljeni na otvorenoj površini od 16.000 kvadratnih metara.

Svaki eksponat je rekonstruisan po poslednjim naučnim otkrićima nemačkog paleontološkog istraživačkog centra, a pod nadzorom >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << paleontološkog muzeja iz Hanovera.

Pored svakog eksponata može se naći tabla sa svim informacijama o određenoj vrsti.

Za vreme trajanja izložbe biće organizovane razne akcije i kreativne radionice, a na posebno kreiranom peščanom prostoru, najmlađi posetioci biće u prilici da se igraju paleontologa i arheologa.

Cena ulaznice za odrasle je 400, a za decu uzrasta do 15 godina 350 dinara, a izložba je otvorena od devet do 19 časova.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.