Izvor: B92, 27.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić u poseti jugu Srbije

Vranje -- Lider G17 plus Mlađan Dinkić posetio je opštine na jugu Srbije u okviru predizborne kampanje.

On je rekao da je plan da taj deo zemlje iz Nacionalnog investicionog plana u naredne dve godine dobije 350 miliona evra. Prilikom obilaska opština Surdulica, Vladičin Han, Vranje, Bujanovac i Preševo, on je rekao da će lokalna zajednica tim sredstvima izgraditi nove infrastrukturne objekte.

To će, kako je naveo, taj siromašan kraj učiniti atraktivnijim za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nova ulaganja.

Dinkić, koji je bivši ministar finansija, rekao je i da će u narednih nekoliko godina biti završen deo autoputa od Leskovca do granice s Makedonijom.

U Vranju, centru Pčinjskog okruga, Dinkić je obišao pogone "Jumka", gde se sastao sa vlasnikom londonske kompanije "Alena" Janijem Savasom, novim vlasnikom "Jumkove" kompanije "Sloboda".

On je pozdravio potez vlasnika "Alene", koja bi uskoro trebalo da zaposli novih 1.500 radnika i da poboljša produktivnost i proizvodnju nekoliko puta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.