Izvor: B92, 06.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić: Potrebni skromni političari

Beograd -- Predsednik G17 plus Mlađan Dinkić izjavio je na konvenciji te stranke u Aranđelovcu da su Srbiji potrebni skromni političari.

U saopštenju G17 plus se navodi da je Dinkić ocenio da bi moderni političari u Srbiji trebalo da se ugledaju na Petra Prvog Karađorđevića.

"Takvi su vladari potrebni Srbiji. Ne oni koji se razmeću, ne oni koji dolaze na vlast zbog sebe, već oni koji grade za druge, koji ostavljaju zadužbine svom narodu.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njegovim rečima Srbiju su potrebni oni koji skromno žive, i dok su na vlasti.

Kako je saopšteno, Dinkić je posetio i crkvu Svetog đorđa na Oplencu i položio badnjak u kuću u kojoj je živeo kralj Petar Prvi Karađorđević.

Kako je saopšteno, upravnik Zadužbine Miladin Gavrilović poklonio je Dinkiću badnjak i dren, poželevši mu zdravlje i sreću.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.