Izvor: Nezavisne Novine, 17.Avg.2017, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinamo u sudijskoj nadoknadi izbjegao poraz od Skenderbega

Fudbaleri Dinama i Skenderbega odigrali su neriješeno 1:1, u prvoj utakmici plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope.

Trećeplasirani tim albanskog šampionata bio je na pragu velikog iznenađenja pošto je vodio do 95. minuta kada je Anđelo Enrikez donio izjednačenje domaćinu i nadu da će u revanšu proći dalje.

Gosti su već u desetom minutu najavili odlično izdanje, ali im je poslije sjajne kontre poništen čist gol zbog navodnog ofsajda.

U 37. minutu nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << bilo dileme. Latifi je sam odradio sve, izašao je pred golmana Dinama i iz drugog pokušaja je pogodio.

Dinamo je tokom cijele utakmice imao jalovu incijativu i djelovalo je da će pretrpeti poraz, ali je u bukvalno posljednjim trenucima meča posle klasičnog bunarenja Enrikez uspio da postigne vrijedan gol pred revanš koji se igra za nedjelju dana.





(sportklub.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.