Izvor: Nezavisne Novine, 05.Feb.2017, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dilanov unuk u svijetu modelinga (FOTO)

Levi Dilan, unuk proslavljenog muzičara Boba Dilana, polako ali sigurno gradi uspješnu karijeru modela.

Naime, Dilan junior, koji je donedavno pokušavao da napravi karijeru u muzičkoj industriji, odustao je od pjevanja jer, kako je objasnio "niko više ne želi da sluša rokenrol". Umjesto toga, fokus interesovanja je premjestio na modeling, u kojem je i više nego uspješan. Tako je prošle nedjelje učestvovao na reviji modne kuće "Dolce & Gabbana" u Milanu na muškoj nedjelji >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << mode. A osim njega, na modnoj reviji su učestvovala još neka djeca poznatih ličnosti poput Raferi Loua, Prislija Gerbera i mnogih drugih.

not dead just cold

A photo posted by Levi Dylan (@levidylan6) on Oct 14, 2016 at 12:11pm PDT

"Odskoro se bavim modelingom, ali mi je neobično kada ljudi za mene kažu da sam maneken. Još uvijek ne mogu da se naviknem na ovu situaciju", rekao je nedavno Levi.

"Želim da radim stvari na koje mogu da budem ponosan, jer mi nije želja da budem poznat", rekao je unuk muzičke legende.

#murder on the menu

A photo posted by Levi Dylan (@levidylan6) on Aug 23, 2015 at 5:56pm PDT

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.