Diklić teško, ali sa blagom tendencijom poboljšanja

Izvor: 24sata, 04.Jun.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Diklić teško, ali sa blagom tendencijom poboljšanja

Kako je navedeno u saopštenju, lekari nastavljaju sa intenzivnim terapijskim procedurama i neprestanim monitoringom u Jedinici postoperativne intenzivne nege Klinike za kardiovaskularnu hirurgiju, Instituta za kardiovaskularne bolesti Vojvodine u Sremskoj Kamenici.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Diklić i dalje u ozbiljnom stanju

Izvor: B92, 04.Jun.2009

Beograd -- Konzilijum lekara je saopštio da je stanje glumca Bogdana Diklića i dalje ozbiljno, sa tendencijom blagog poboljšanja... U saopštenju Instituta za kardiovaskularne bolesti Vojvodine kaže se da se nastavlja sa intenzivnim terapijskim procedurama i stalnim monitoringom u jedinici postoperativne...

Nastavak na B92...

Diklić teško, ali sa blagom tendencijom poboljšanja

Izvor: TV Avala, 04.Jun.2009

Konzilijum lekara Instituta za kardiovaskularne bolesti, Instituta za plućne bolesti i Klinike za hirurgiju Kliničkog centra Vojvodine, saopštili su danas da je stanje glumca Bogdana Diklića i dalje ozbiljno, ali sa tendencijom blagog poboljšanja.

Nastavak na TV Avala...

Bogdanu Dikliću bolje

Izvor: Blic, 05.Jun.2009, 06:37

Zdravstveno stanje glumca Bogdana Diklića i dalje je teško, ali sa znacima poboljšanja, saopštio je lekarski konzilijum Instituta za kardiovaskularne bolesti Vojvodine u Sremskoj Kamenici. Prve dobre vesti u proteklih pet dana pozdravili su svi počev od porodice, kolega, prijatelja, ali i medicinskog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.