Dikićev advokat: Nemam informaciju o pokušaju samoubistva

Izvor: B92, 15.Nov.2016, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dikićev advokat: Nemam informaciju o pokušaju samoubistva

Podgorica -- Milan Petrović, advokat bivšeg šefa srpske Žandarmerije Bratislava Dikića, kaže da nema informaciju da je njegov branjenik pokušao samoubistvo u spuškom zatvoru

O Dikićevom pokušaju samoubistva ranije su pisali pojedini crnogorski mediji.

Petrović je za portal Analitiku rekao da je Dikić, kojeg Specijalno tužilaštvo Crne Gore tereti za pokušaj terorizma, prebačen u bolnicu na Cetinju nakon što mu je pozlilo posle saslušanja u Tužilaštvu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Petrović je rekao da će Dikića videti sutra i da će tada imati više informacija.

Upitan da li je zbog mera bezbednosti prebačen na Cetinje a nije zadržan u Kliničkom centru u Podgorici, on je kazao da ne zna ali da mu je rečeno da je takva bila procena medicinskog tima.

Petrović je podsetio da Dikić boluje od karcinoma jezika i grla i dodao da će ga sutra posetiti lekari koji su ga operisali i lečili u Srbiji.

Dikića crnogorsko Tužilaštvo tereti da je bio na čelu kriminalne grupe koja je planirala teroristički napad u Crnoj Gori u noći 16. oktobra, nakon zatvaranja biračkih mesta.

Bivšeg komandanta srpske Žandarmerije terete da je sa Aleksandrom Sinđelićem organizator kriminalne grupe koja je trebalo da počini više terorističkih napada.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bratislav Dikić se liječi na Cetinju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Nov.2016

Srpski državljanin Bratislav Dikić, kojeg crnogorsko Specijalno tužilaštvo tereti za pokušaj terorizma, prebačen je u bolnicu na Cetinju nakon što mu je pozlilo nakon saslušanja u Tužilaštvu, potvrdio je za Portal Analitika njegov advokat Milan Petrović. Petrović je rekao da danas nije vidio...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.