Dijara prelazi u Trabzon

Izvor: Vesti-online.com, 25.Dec.2009, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijara prelazi u Trabzon

Fudbaler Partizana Lamin Dijara mogao bi karijeru da nastavi u turskom prvoligašu Trabzonu, prenosi "Press".

Turski klub je spreman da za senegalskog napadača izdvoji obeštećenje od dva miliona evra.

Predsednik Partizana Dragan Đurić izjavio je pre nekoliko dana da će Dijara dobiti dozvolu da napusti klub ukoliko stigne primamljiva ponuda.

"Istina je da se Trabzon ponovo interesuje za Dijaru. Bio sam u Turskoj, razgovarao sam s rukovodiocima kluba, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << oni žele da se Partizan precizno izjasni o obeštećenju za svog napadača. Zbog toga ću narednih dana doputovati u Beograd, da razgovaram s ljudima iz Humske", rekao je menadžer igrača Edin Kurtagić i ponovio da su čelnici "crno-belih" letos odbili ponudu Trabzona od tri miliona evra za Dijaru.

Dijara (26) je stigao u Partizan 2007. godine, a za "crno-bele" odigrao je 136 utakmica i postigao 65 golova.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.