Dijamant donirao 1.700.000 dinara Savezu udruženja za pomoć osobama sa Daunovim sindromom

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 16:46

Dijamant donirao 1.700.000 dinara Savezu udruženja za pomoć osobama sa Daunovim sindromom

Kompanija Dijamant četvrtu godinu zaredom nastavlja misiju podrške osobama sa Daunovim sindromom kroz realizaciju društveno odgovornog projekta „Prati suncokret“.
Milion i sedamsto hiljada flaša Dijamant ulja, sa posebno oslikanom etiketom se i ove godine našlo na policama marketa širom Srbije, a od svake prodate boce, po jedan dinar odvojen je i doniran Savezu udruženja za pomoć osobama sa Daunovim sindromom.
"Donacijom doprinosimo dodatnom unapređenju kvaliteta života osoba sa Daunovim sindromom, a dosadašnje aktivnosti koje smo sproveli, poput snimanja himne, oslikavanja zida naše fabrike i organizovanja edukativnih radionica za osnovce, za cilj su imale da podignu svest javnosti i prenesu poruku...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.