Dijalog je manir demokrata

Izvor: Danas, 29.Jul.2019, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijalog je manir demokrata

U svoje lično ime izražavam najdublje neslaganje sa načinom interpretacije, iznetom argumentacijom i paušalnim kvalifikacijama koje su uobličene i predstavljene javnosti u tekstu objavljenom u listu Danas, 26. 7. pod naslovom "Kad radikali brane demokrate". Članak Dijalog je manir demokrata se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Spremni da saslušamo drugačija mišljenja

Izvor: Danas, 30.Jul.2019, 14:35

Kabinet predsednice Vlade Srbije kontaktirao je redakciju dnevnog lista "Danas" sa željom da stupi u kontakt sa neimenovanim autorom kolumne "Reč tajkuna", koji nas je prethodno u tekstu "Vreme sinergije", objavljenom 8. jula, pozvao da to učinimo. Članak Spremni da saslušamo drugačija mišljenja...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.