Digitalna škola

Izvor: RTS, 14.Sep.2011, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Digitalna škola

Šabačka Osnovna škola "Jevrem Obrenović" dobila je tri digitalne učionice. Od 63 računara. Ministarstvo kulture, informisanja i informacionog društva, obezbedilo računare za tri digitalne učionice u toj školi i za 7 izdvojenih seoskih odeljenja.

U okviru projekta "Digitalna škola" Ministarstva kulture, informisanja i informacionog društva, šabačka Osnovna škola "Jevrem Obrenović" dobila je 63 računara.

Računare će, osima đaka matične škole koja će >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << imati tri digitalne učionice, koristiti i učenici u sedam izdvojenih seoskih odeljenja.

Osnovnu školu "Jevrem Obrenović" posetila je državna sekretarka, Jasna Matić, koja je sa učenicima razgovarala o značaju informacionih tehnologija u njihovom obrazovanju.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.