Di Kaprio je kul momak, daje pare za podmetanje požara u Amazoniji

Izvor: B92, 29.Nov.2019, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Di Kaprio je kul momak, daje pare za podmetanje požara u Amazoniji"

Brazilski predsednik je okrivio američkog glumca Leonarda di Kaprija da je dao donacije nekim organizacijama koje navodno stoje iza požara u Amazoniji.

"Di Kaprio je kul momak, zar ne. Daje pare za podmetanje požara u Amazoniji", rekao je Bolsonaro pristalicama, prenosi AP.

Dikapriova organizacija za zaštitu životne sredine obećala je pet miliona dolara pomoći za zaštitu Amazonije nakon što su požari uništili ogromne delove šume u julu i avgustu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Ovaj Bolsonarov komentar usledio je nakon što je policija upala u sedište dve neprofitne organizacije u državi Para i uhapsila nekoloiko volontera koji su kasnije pušteni.

Lokalna policija je navela da se protiv njih vodi istraga zbog navodnog paljenja požara radi dobijanja finansijskih sredstava.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Di Kaprio je kul momak, daje pare za podmetanje požara u Amazoniji"

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Nov.2019

Brazilski predsjednik je okrivio američkog glumca Leonarda di Kaprija da je dao donacije n

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.