Dežulović otrovan izduvnim gasovima

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Apr.2015, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dežulović otrovan izduvnim gasovima

ZENICA - Bojan Dežulović (49), ugostitelj iz Zenice, pronađen je mrtav u noći s utorka na srijedu.

Dežulovićevo tijelo u vozilu FIAT punto pronašli su policijski službenici tokom redovne patrole u Ulici Nikole Tesle u centru Zenice.

Na tijelu pokojnika nije bilo tragova nasilja, a policijski izvor potvrdio je kako je unutrašnjost vozila bila ispunjena izduvnim gasovima iz vozila.

Iz tih razloga, istražitelji vjeruju da je Dežulović podlegao usljed trovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ugljen-monoksidom.

"Po nalogu dežurnog tužitelja Kantonalnog tužilaštva ZDK, koje vodi istragu, tijelo je prevezeno u prosekturu Kantonalne bolnice Zenica, gdje će biti urađena obdukcija", izjavila je Aldina Ahmić, portparol MUP-a ZDK.

Da li je posrijedi samoubistvo ili se radi o ubistvu, utvrdit će istraga, kojom rukovodi tužilac Boro Milešić.

Nezvanično saznajemo da je u auspuh Dežulovićevog vozila bilo ubačeno crijevo, posredstvom kojeg su izduvni gasovi usmjereni u unutrašnjost auta.

Prema riječima Dežulovićevih poznanika, riječ je o osobi koja je uvijek rado pomagala svima, ali isto tako rekli su nam da je u posljednje vrijeme bio u depresiji.

Da li je tome uzrok slab posao u kafeu "Perla", kojeg je na lokaciji Kamberovića polje, u centru grada, držao posljednjih godina pod zakup, ili je u pitanju nešto drugo, nije poznato.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.