Dezinfekcija novoizgrađog potisnog cevovoda na deonici Hum – Brenica

Izvor: Megafon.co, 19.Jun.2020, 15:38

Dezinfekcija novoizgrađog potisnog cevovoda na deonici Hum – Brenica

Ekipe javno komunalnih preduzeća su na terenima i obavljaju planirane radove u petak, 19. juna.
JKP Naissus Zbog radova na vodovodnoj mreži, bez vode biće:
– Selo Popovac, Ulica Nišavska br. 2 do 15 sati;
– Niška Banja, Ulica Trg Republike br. 42 do 15 sati;
– Niška Banja do 15 sati;
– Ulica Gostivarska br. 31 do 15 sati;
– Ulica Pribojska br. 42 do 15 sati;
– Selo Brenica – po nalogu štaba za vanredne situacije, u subotu, 20. >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << juna biće otpremljena auto-cisterna za
snabdevanje žitelja sela Brenica pijaćom vodom od 11 do 15 sati.
“Od petka 19. juna, od 12 sati do petka 26. juna 2020. godine, zbog dezinfekcije novoizgrađog potisnog cevovoda na deonici Hum – Brenica, upozoravamo žitelje sela Brenica na novoizgrađenom potisnom cevovodu da ne koriste vodu za piće, niti kao tehničku vodu (spremanje hrane, pojenje stoke, polivanje bašti). U narednih sedam dana tokom procesa dezinfekcije, voda će biti hemijski tretirana i kao takva nije dobra za zdravlje ljudi, niti može da se koristi za spremanje hrane. Ovo važi i za životinje, u istom periodu hiperhlorisanu vodu ne davati ljubimcima i ne pojiti stoku”, kažu iz JKP Naissus.
JKP Parking servis Ekipe Parking servisa najavljuju zamenu neispravnih sijalica na teritoriji opština Pantelej i Crveni Krst, kao i otklanjanje kvara na javnom osvetljenju u ulici Vožda Karađorđa. Ekipe će iskopati i temeljne jame za stubove javnog osveljenja u Matejevcu i Krušcu. Planirano je i obeležavanje ulice Vojvode Mišića.
ED Niš Zbog radova na elektroenergetskoj mreži, bez struje biće:
– Od 08:00 do 11:00 – delovi ulica Ljubomira Nikolića, Krušedolske i Đevđelijske;
– Od 08:00 do 15:00 – deo Jugovićeve ulice;
– Od 08:30 do 12:30 – delovi ulica Janisa Janulisa i Matejevačkog puta;
– Od 08:30 do 13:30 – deo Naselja Sićevo;
– Od 09:00 do 11:00 – delovi ulica Bosanske, Bovanske, Bregalničke,Hercegovačke, Sarajevske i Bulevara Nemanjića (br. 85);
– Od 09:00 do 14:00 – delovi ulica Gornjomatejevačke, Vladislava Petrovića – Disa i Bulevara Nemanjića (br. 40) i deo Grkinje.

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.