Devojke otkrivaju koliko traje seks o kakvom maštaju!

Izvor: Kurir, 12.Jul.2015, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojke otkrivaju koliko traje seks o kakvom maštaju!

Ako ste ikada imali nedoumicu koliko bi seks trebalo da traje kako bi vaša partnerka bila potpuno zadovoljna, otkrivamo vam mišljenje eksperata...

Ovaj članak je preuzet sa sajta Men's Health.

OBJAŠNJENJE

Devojka želi da seks traje manje od sedam minuta jedino kada je u žurbi i panici da ih neko ne vidi.Generalno, dužina seksualnog odnosa zavisi od ličnih afiniteta, ali uglavnom se podrazumeva da će biti duži od pet minuta.Iako je studija australijskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << seks terapeuta iz 2012. godine pokazala da je i brz seks sasvim zadovoljavajući, verujte da nijedna žena ne želi da baš svaki put uživa u veoma kratkom seksu.

Druga istraživanja pokazuju da je ženama u proseku potrebno 20 minuta od inicijalnog uzbuđenja do orgazma. Bitno je da napomenemo da se u dužinu seksualnog odnosa računa i predigra, pa se tako misli na otprilike desetak minuta predigre i isto toliko seksa.

REŠENJE

Osluškujte telo svoje partnerke, ali ako je vaš cilj da je dovedete do vrhunca, onda razmislite o tome da produžite predigru.Ukoliko vam se dogodi da vi dostignete vrhunac pre nje, imajte na umu da seks ne mora da se završi onog trenutka kada ste vi doživeli orgazam.

SA SAJTA MEN'S HEALTH PREPORUČUJEMO VAM JOŠ:

Da li može da se zatrudni od presemene tečnosti?

Šta izostanak „jutarnjeg šatora“ može da otkrije o vašem zdravlju?

PRAVO S MODNIH PISTA: 4 vodeća letnja trenda

Šest stvari koje ženama jako prijaju u seksu

Zbog OVOGA odmah izbacite hleb iz ishrane!

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.