Devojke, mislite da je lako! Ovako možete doći na NASLOVNU STRANU MAGAZINA! Ali morate pokazati sve! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2018, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojke, mislite da je lako! Ovako možete doći na NASLOVNU STRANU MAGAZINA! Ali morate pokazati sve! (VIDEO)

Mnoge devojke lepog izgleda imaju priliku da se oprobaju i postanu zaštitno lice naslovnih strana svetskih magazina

Ukoliko želite da postanete lice sa naslovnice jednog od poznatijeg magazina na svetu prvo morate da prođete kasting.

Sve devojke prvo moraju da prođu kasting, koji ništa manje nije "vruć" od gotovog proizvoda jer sve devojke moraju da pokažu čime raspolažu.

Plejboj je erotski časopis. Prvi put ga je štampao Hju Hefner 1953. godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
On je prvi lansirao duplericu koja se odmotavala i gde se nalazila fotografija obnažene devojke - devojke meseca. Prva devojka koja se pojavila na duplerici je bila Merilin Monro.

Slikati se za Plejboj je uskoro postala stvar prestiža i često odskočna daska za kasniju uspešnu karijeru. Najpoznatiji primer nepoznate devojke meseca koja je kasnije postala slavna je Pamela Anderson.

Mnoge poznate žene su se slikale za naslovnice ovog časopisa među kojima su Fara Foset, Ana Nikol Smit, Doli Parton, Sindi Kraford, Kejt Mos, Madona, Viktorija Silvstet, Paris Hilton i mnoge druge.

Prvi broj je štampan u 500 primeraka a u doba svoje najveće slave je dostizao tiraž od 7,5 milona primeraka. Samo štampanje je trajalo po mesec dana. Plejboj je poznat po veoma kvalitetnoj fotografiji, člancima, naročito intervjuima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.