Devojka zbog koje je mladić udario starijeg čoveka na biciklu u Staroj Pazovi ekskluzivno za Prvu: „Pretio mi je silovanjem, ubistvom...“

Izvor: Prva.rs, 04.Jun.2018, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka zbog koje je mladić udario starijeg čoveka na biciklu u Staroj Pazovi ekskluzivno za Prvu: „Pretio mi je silovanjem, ubistvom...“

Ana Marija je objasnila šta se desilo tog dana. Ona je trčala kada je primetila čoveka koji stoji pored bicikla i nešto viče. Prema njenim rečima, on je besno seo na bicikl i krenuo za njom. „Ono što sam čula u narednih 20 sekundi, to mi niko nikada nije rekao. On je tim biciklom krenuo na mene, pretio mi silovanjem, ubistvom, govorio mi da sam kurv...a, i moja majka i da stanem da mi pokaže “ , kazala je kroz suze Ana Marija.
Šta joj je još govorio, kako su se događaji razvijali, zašto je Marko Stevanović uzeo pravdu u svoje ruke ne pozivajući policiju, saznajte u nastavku.

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

"PRETIO MI JE SILOVANJEM, UBISTVOM..." Oglasila se devojka zbog koje je mladić pretukao starca u Staroj Pazovi

Izvor: Blic, 05.Jun.2018, 07:42

Devojka Marka Stevanovića, privedenog zbog napada na 73-godišnjeg Miša Očovaja, kaže da ju je stariji muškarac vređao i pretio joj silovanjem dok je trčala.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.