Devojka ubola poznanika na slavlju kod zajedničkog prijatelja

Izvor: Blic, 24.Apr.2011, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka ubola poznanika na slavlju kod zajedničkog prijatelja

Aleksandra P. (36) ubola je večeras nešto posle 19 časova nožem u stomak Aleksandra J. (36) u Cerskoj ulici na Vračaru. Kako saznajemo, njih dvoje su bili gosti na slavlju kod zajedničkog prijatelja, kada je, zbog dejstva alkohola, došlo prvo do verbalnog, a zatim i fizičkog obračuna. Po dolasku policije svi gosti negirali su da su videli obračun.

Sukob je iz verbalnog ubrzo prerastao i u fizički, kada je Aleksandar u alkoholisanom stanju počeo da udara Aleksandru pesnicama >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u predelu glave. Kako bi se odbranila od njegovih udaraca, ona je dohvatila nož sa stola i nanela mu ranu dubine tri centimetra.

Kolima Hitne pomoći povređeni je prevezen na odeljenje reanimacije Urgentnog centra, a nekoliko minuta posle toga, po dolasku policije na mesto događaja, svi koji su se nalazili u kući negirali su da se bilo šta dogodilo, uključujući i Aleksandru P, koja je je rekla da "nema pojma šta se desilo”, jer je "tek stigla u goste".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd: Devojka "izbola" poznanika

Izvor: S media, 24.Apr.2011

Aleksandra P. (36) ubola je večeras nešto posle 19 časova nožem u stomak Aleksandra J. (36) u Cerskoj ulici na Vračaru. Kako piše "Blic", njih dvoje su bili gosti na slavlju kod zajedničkog prijatelja, kada je, zbog dejstva alkohola, došlo prvo do verbalnog, a zatim i fizičkog obračuna. Po...

Nastavak na S media...

DVOJE DECE POVREĐENO U SAOBRAĆAKI

Izvor: Kurir, 25.Apr.2011, 12:24

BEOGRAD - Tokom noći dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je lakše povređeno dvoje maloletne dece. "Oko 20.30 u saobraćajnoj nesreći u Surčinu, u Vojvođanskoj ulici povređena su dva dečaka od dve i 10 godina. Mlađi je zadobio tupu povredu glave, a stariji istegnuće vrata", rekla je portparol...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.