Devojka ranjena u centru Kraljeva, treći napad za mesec dana

Izvor: Večernje novosti, 20.Maj.2015, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka ranjena u centru Kraljeva, treći napad za mesec dana

KRALjEVO - U Omladinskoj ulici u Kraljevu, preko puta Regionalne privredne komore, danas oko 13.30 sati pronađena je devojka sa ubodnom ranom u stomaku.Direktor Opšte bolnice u Kraljevu Zoran Mrvić potvrdio je Tanjugu da je u bolnicu primljena 23-godišnja devojka sa ubodnom ranom."Devojka je primljena sa ranom u predelu prednje leve strane stomaka. Nema unutrašnjih krvarenja i zadržana je u Opštoj bolnici sa lakšim telesnim povredama", dodao je Mrvić.U toku je uviđaj i očekuje se saopštenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << policije, a ovo je treći put u poslednjih mesec dana da su u centru Kraljeva mlađim osobama nanete povrede oštrim predmetima.Ovo je treći put u poslednjih mesec dana da su u centru Kraljeva mlađim osobama nanete povrede oštrim predmetima.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Devojka ranjena u haustoru

Izvor: Akter, 20.Maj.2015

U centru grada, u haustoru preko puta zgrade Regionalne privredne komore Kraljevo, oko 13:30 pronađena je devojka (23) sa ubodnom ranom na stomaku..Ona je hospitalizovana u Opštoj bolnici u Kraljevu, a prema rečima direktora bolnice Zorana Mrvića, u pitanju su lakše telesne povrede, bez dijagnostikovanih...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.