Devojka poginula u Žablju

Izvor: Blic, 14.Jul.2014, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka poginula u Žablju

Milana Zlokolica (25) iz Žablja poginula je, a C. J. (43) iz Đurđeva zadobio je teške povrede opasne po život u saobraćajnoj nesreći preksinoć oko 21.30 sati u Žablju u Ulici vojvode Mišića kod brojeva 66 i 68.

D. L. (28) iz Đurđeva koji je upravljao "opel astrom karavanom" prošao je bez povreda, ali ga je policija zadržala na trežnjenju, jer je alkotestiranjem utvrđeno da je imao nedozvoljenu količinu alkohola u organizmu.

Meštani kažu da je vozač, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << krećući se velikom brzinom prema centru, izgubio kontrolu na oko 80 metara od kuće u koju je udario. Prethodno je prešao na suprotnu stranu, udario u ivičnjak, a zatim preko jarka preletio do travnjaka gde se odbio i ispred kuće s brojem 68 udario u parkirani "ford fokus", da bi na kraju udario o zid.

Hitna pomoć je došla brzo po pozivu meštana, ali je devojka preminula tokom transporta u bolnicu.

Povređeni C. J. zadobio je višestruke teške povrede i u KCV kažu da je teškog opšteg stanja i životno je ugrožen, piše Dnevnik.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Devojka poginula u Žablju

Izvor: Radio 021, 14.Jul.2014

Milana Zlokolica (25) iz Žablja poginula je, a C. J. (43) iz Đurđeva zadobio je teške povrede opasne po život u saobraćajnoj nesreći u Žablju.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.