Devojka nožem ubijena u svlačionici seoskog stadiona

Izvor: B92, 06.Feb.2018, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka nožem ubijena u svlačionici seoskog stadiona

Sombor -- Devojka B. M. (21) ubijena je u svlačionici lokalnog seoskog stadiona u mestu Stanišić kod Sombora, saznaje B92.

Kako nezvanično saznajemo, mladić (24), ubio je devojku (21).

Njih dvoje su ranije bili u vezi, a nakon što su se razišli, već su imali razmirica, nezvanično saznajemo od meštana sela.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Devojka ubijena u svlačionici stadiona u Stanišiću

Izvor: Radio 021, 06.Feb.2018

Dvadesetjednogodišnja devojka ubijena je u svlačionici lokalnog seoskog stadiona u mestu Stanišić kod Sombora...Nju je pod za sada neutvrđenim okolnostima nožem napao i ubo u glavu 24-ogodišnji J.V, preneo je "Blic"...Devojka je preminula na licu mesta, a mladić je uhapšen...Motiv ubistva zasada...

Nastavak na Radio 021...

Surovo ubistvo devojke kod Sombora!

Izvor: Mondo, 06.Feb.2018

U mestu Stanišić kod Sombora, u svlačionici lokalnog stadiona, ubijena je B. M. (21)..Foto: MONDO/Goran Sivački..Nju je, pod za sada neutvrđenim okolnostima, nožem napao i zadao ubod u glavu J. V.(24)...B.M. je preminula na licu mesta, javljaju beogradski mediji...Policija je uhapsila J.V., piše...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.