Devojka koja štuca osuđena na doživotnu robiju zbog ubistva

Izvor: Blic, 22.Sep.2013, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Devojka koja štuca" osuđena na doživotnu robiju zbog ubistva

Dženifer Mi (22), devojka koja je postala TV zvezda u SAD zbog svog nekontrolisanog štucanja, sinoć je proglašena krivom za prvostepeno ubistvo i osuđena na doživotni zatvor bez mogućnosti prevremenog oslobađanja.

Porota okruga Pinela (Florida) raspravljala je četiri sata pre nego što je izrekla presudu devojci koja se, čuvši odluku, rasplakala u sudnici u Klirvoteru.

Pročitajte još Čuvenoj "devojci koja štuca" sude za ubistvo

Sudija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Nensi Moate Li je objasnila da je kazna doživotnog zatvora bez mogućnosti prevremenog oslobađanja jedina moguća kazna za krivično delo za koje je Mi optužena.

Advokati Dženifer Mi istakli su da njihova klijentkinja boluje od šizofrenije i Turetovog sindroma, te da je psihijatar suda rekao da ima “nisku prosečnu inteligenciju”.

Kao 15-godišnjakinja, Mi je počela da pati od nekontrolisane štucavice, zbog čega je u Floridi postala medijska ličnost. Štucavica bi uglavnom prošla sama od sebe, ali ona i dalje uzima lekove da bi je držala pod kontrolom.

Godine 2010. osuđena je namamila u usamljenu kuću Šenona Grifina (22), zaposlenog u “Volmartu”, navodno da bi mu prodala marihuanu, nakon čega su ga njeni drugovi opljačkali pod pretnjom oružjem. Grifin je, međutim, pružao otpor, pa su ga ubili ispalivši četiri metka u njega.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.