Devojka iz Novog Sada stradala kod Laktaša

Izvor: B92, 29.Avg.2018, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka iz Novog Sada stradala kod Laktaša

Banjaluka -- U saobraćajnoj nesreći, koja se sinoć dogodila u mestu Veliko Blaško kod Laktaša, poginula je 24-godišnja devojka iz Novog Sada.

Nesreća se dogodila u utorak oko 19:30, kada je devojka automobilom BMW udarila u banderu, a od siline udarca automobil se gotovo prepolovio. Devojka je u trenutku nesreće bila sama u automobilu.

Iz Okružnog tužilaštva Banjaluka saopštili su da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mere kao i veštačenja, radi utvrđivanja svih okolnosti saobraćajne nesreće.

Naložena je i obdukcija nasradale devojke.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kod Laktaša poginula mlada Novosađanka

Izvor: Mondo, 29.Avg.2018

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u mestu Veliko Blaško kod Laktaša, poginula je 24-godišnja devojka iz Novog Sada...Foto: MONDO, Mario Milojević..Nesreća se dogodila u utorak oko 19:30, kada je devojka svojim "bmw-om" udarila u banderu, a od siline udarca automobil se gotovo prepolovio...Devojka...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.