Devojka (20) otišla da pomaže dedi preko leta, pa nastradala: Njen drug izazvao kobnu saobraćajnu nesreću, a onda je nešto dodatno ŠOKIRALO policiju! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2019, 07:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka (20) otišla da pomaže dedi preko leta, pa nastradala: Njen drug izazvao kobnu saobraćajnu nesreću, a onda je nešto dodatno ŠOKIRALO policiju! (FOTO)

Britanka je nastradala u Italiji nakon što je njen prijatelj izazvao saobraćajnu nesreću dok je, navodno, bio pod uticajem pića i droge nakon povratka iz noćnog kluba.

Lia Lou Di Masa (20) iz Čatama u Kentu umrla je kad se automobil prevrnuo i udario u zid u Masa Lubrensu, u blizini Napulja.

Prema izveštajima lokalnih medija, Lia se vraćala iz noćnog kluba rano ujutro sa 21-godišnjim Angelom Guaracinom, kada se automobil prevrnuo i udario u zid.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Guaracino, koji nije teško povređen, bio je pozitivan na testu na drogu i alkohol, a policija ga istražuje zbog izazivanja smrti opasnom vožnjom.

Prisutni su požurili da pomognu i Hitna pomoć je brzo izašla na lice mesta, ali Lia je proglašena mrtvom.

Leto je provodila leto radeći u sladoledžinici svog dede u Italiji.

Auto si ribalta all'alba tra Sorrento e Massa Lubrense, morta ragazza di 20 anni https://t.co/O2L342x0kr

— Gennaro Giugliano (@pierecall) 20. август 2019.

Portparol policije je rekao da je 21-godišnji muškarac uhapšen u vezi sa fatalnom nesrećom u kojoj je mlada Britanka poginula.

- Vozač je uhapšen nakon što je bio pozitivan na drogu i alkohol. On je pod formalnom istragom, ali položio kauciju - rekao je portparol policije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.