Devojčice (13) planirale ubistvo porodice, počele od brata (6)

Izvor: Vesti-online.com, 09.Apr.2014, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčice (13) planirale ubistvo porodice, počele od brata (6)

Dve francuske devojčice optužene su za pokušaj ubistva, jer su planirale da ubiju sve članove porodice jedne od njih, počev od šestogodišnjeg brata.

Monstruozan plan u idiličnom gradiću na jugu Francuske

 

Dve devojčice, koje imaju po 13 godina, planirale su da ubiju sve članove porodice jedne od njih. Tužilac iz grada Narbona, David Šarmac, rekao je da je užasnutost prirodom njihovog plana.

 

"Ovo je prvi put da moje kolege >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i ja imamo imamo slučaj da dve tako mlade devojčice planiraju ubistvo", rekao je Šarmac.

 

Devojčice, koje su živele u selu nedaleko od grada Narbona na jugu Francuske, uhapšene su posle napada nožem na šestogodišnjeg brata jednog od njih. Dečak je još u bolnici. On je zadobio povrede na vratu, a njegovo zdravstveno stanje je dobro.

 

Policija i tužilaštvo su saopštili da su devojčice priznale da su planirale da ubiju dečaka i roditelje jedne od njih. Obje su optužene za pokušaj ubistva.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.