Devojčica rođena bez krvi! (FOTO)

Izvor: S media, 03.Apr.2012, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica rođena bez krvi! (FOTO)

Malena Olivija Norton rođena je s izuzetno niskim nivoom hemoglobina i njena koža je zbog toga bila potpuno bela po rođenju. Lekari uopšte nisu mogli tečnost koja teče njenim venama da klasifikuju kao krv.

Oliviji su date vrlo male šanse za preživljavanje. Lekari su, čak, rekli da će živeti još samo dva sata nakon rođenja, ali malena je zahvaljujući hitnoj transfuziji preživela.

Olivijina majka Luiz kaže da je bila šokirana >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kada je videla svoje diete belo poput duha. 'Olivija je moje prvo dete, pa nisam baš znala šta mogu da očekujem. Kada je Olivija izašla, nismo znali šta se događa.' kaže Luiz.

'Osetila sam ogromno olakšanje kada mi je lekar rekao šta se događa i kada sam videla da Olivija zbog transfuzije dobija zdravu ružičastu boju', nastavlja Luiz.

Traži da ide u zatvor zajedno sa bratom blizancem

Rešena misterija kugle koja je pala u Namibiji!

Inače, Olivija je rođena šest sedmica ranije hitnim carskim rezom nakon što njena majka nije osetila pokrete deteta tri dana

Lekari i sestre takođe nisu verovali čemu svedoče. 'Čudo je da je preživela. Bila je neverovatno bleda kada je rođena i imala je teškoće s disanjem', rekla je medicinska sestra, dodavši kako se u 20 godina rada u porodilištvu nije srela s toliko niskim nivoom hemoglobina kao što je bio slučaj kod malene Olivije.

Olivija je sad zdrava šestomesečna devojčica, a zbog toga što je njen slučaj izuzetno redak, dobiće svoje mesto u medicinskim udžbenicima.

(Dnevnik.hr)

Foto: Mirror.uk

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.