Devojčica priznala da je izmislila silovanje

Izvor: Press, 05.Mar.2013, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica priznala da je izmislila silovanje

U saopstenju se kaže da je slučaj silovanja prijavljen da se desio juče u periodu od 13 do 13.30 sati, na Novom Beogradu, u Ulici Jurija Gagarina.

"Maloletnica je u razgovoru sa policijom, koji je obavljen u prisustvu njene majke, objasnila da je događaj izmislila iz ličnog razloga", navodi se u saopštenju.

O ovom događaju, kako se dodaje, obavešten je državni tužilac Višeg javnog tužilaštva, kome će biti prosleđen izveštaj. Lekarskim pregledom, koji je obavljen >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << juče, je takođe utvrđeno da nije bilo silovanja.
Prema informacijama, koje su se pojavile u ponedeljak, šesnaestogodišnju devojčicu je presreo nepoznati muškarac, u ulazu zgradu. Navodno, uz pretnju nožem ju je odvukao u podrum, gde je seksualno zlostavljao.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.