Devojčica gurnula glavu u dasku za WC šolju, otac je isekao TESTEROM (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Jun.2016, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica gurnula glavu u dasku za WC šolju, otac je isekao TESTEROM (FOTO)

Tajla Bejt (2) iz Birmingema je imala nezgodu kada joj se glava zaglavila u sedištu za WC šolju koje služi za navikavanje dece na dasku i vršenje nužde.

Njena mama Melisa tvrdi da je bilo potrebno više od pola sata kako bi se devojčica spasila. Nesrećna mališanka se igrala sa daskom, a sve se završilo jednom velikom traumom.

Otac devojčice je bio primoran da nakon svih pokušaja, upotrebi testeru kako bi je izbavio.

- Bila je tako uplašena i nekontrolisano >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je plakala kada je videla da ne možemo da joj skinemo sedište sa glave, to ju je zaista istraumiralo. Nismo imali drugog izbora osim da ga isečemo. Bilo je strašno - rekla je majka devojčice.

Roditelji su srećni što otvor nije bio toliko tesan da je povredi, ali se boje da će ova situacija ostaviti trajan trag u njenom karakteru.

Foto: Profimedia/Caters News

(Telegraf.rs/ Izvor: mirror.co.uk)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.