Devojčica Dara iz Jasenovca kod Vučića: Tako mnogo, sa tako malo godina

Izvor: B92, 08.Mar.2021, 09:01

Devojčica "Dara iz Jasenovca" kod Vučića: Tako mnogo, sa tako malo godina

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je Biljanu Čekić, devojčicu koja je igrala ulogu Dare Ilić u filmu "Dara iz Jasenovca", i članove njene porodice.

On je najpre čestitao svim ženama 8. mart. "Želeo bih danas na 8. mart svim ženama, devojkama i devojčicama, našim majkama, bakama, da čestitam Dan žena i kažem da smo mi muškarci bez žena ništa, bez njihove podrške i pomoćI, jer su one oslonac i stub našeg društva", naglasio je on.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Vučić je istakao da žene umeju da gledaju u budućnost i čak na pravičniji način rešavaju sve probleme sa kojima se suočavamo. Posebno je, kako kaže ponosan što je ugostio devojčicu Biljanu Čekić i njenu porodicu, a nju je nekoliko puta oslovio i sa Daro, umesto sa Biljana.

"Danas sam posebno ponosan što mogu da ugostim Biljanu i njenu porodicu. Biljana je, iako znam da nam za takav film nikada neće dati Oskara, zaslužila i više od Oskara i za građane Srbije kao i da ga je dobila", rekao je Vučić.

On je istakao da je Biljana simbol, i to ne samo jedne fantastične uloge koju je odigrala, izrazivši uverenje da je pred njom još mnogo takvih i još boljih uloga. "Ovo je tako važno za srpski narod, da nikada njenu ulogu nećemo zaboraviti. Ona je to uradila na predivan način, sa mnogo emocija. Veliko hvala za sve što je, a to je tako mnogo, sa tako malo godina, uradila za srpski narod, za Srbiju, RS", rekao je Vučić.

Devojčica se potom zahvalila predsedniku Srbije i kazala da joj je drago što je došla u beograd, koji joj se mnogo dopao i u kom jeupoznala mnoge divne ljude.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PREDSEDNIK SA BILJANOM ČEKIĆ: Vučić ugostio mladu glumicu i njenu porodicu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021

Predsednik Vučić je Biljanu Čekić i njenu porodicu ugostio je u Vili Mir (Konavljanska br. 2)..Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je Biljanu Čekić, devojčicu koja je igrala ulogu Dare Ilić u filmu "Dara iz Jasenovca", kao i članove njene porodice..., kako je i bilo saopšteno iz Službe za...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.