Devojčica (5) optužena za terorizam u vrtiću?

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jan.2013, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica (5) optužena za terorizam u vrtiću?

Vrtić u Pensilvaniji suspendovao je petogodišnju devojčicu zbog terorističkih pretnji i sve dok ne prođe psihijatrijsku procenu neće ići u vrtić.

 Pretila drugarici pištoljem za mehuriće od sapunice

Sve je počelo kad je vaspitačica čula petogodišnjakinju kako svojoj vršnjakinji govori da će je upucati. Ispostavilo se da je u ruci držala plastični Hello Kitty pištolj koji ispaljuje balone od sapunice.

 

Iako je reč o dečijoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << igri, uprava vrtića i dalje stoji pri svome. Nakon toga majka je htela da devojčicu upiše u drugi vrtić, ali to nije bilo moguće budući da joj se u dosijeu nalazi slučaj "terorističkih pretnji".

 

Unfortunately your browser does not support IFrames. Watch More News Videos at ABC | Technology News | Celebrity News

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Devojčica suspendovana iz vrtića, jer predstavlja "terorističku opasnost": Pretila drugarici da će je upucati iz “helo kiti” pištolja

Izvor: S media, 23.Jan.2013, 09:08

Uprava osnovne škole “Maunt Kamel eria” u okrugu Nortamberlend, u sklopu koje postoji i obdanište, ocenila je da petogodišnja devojčica predstavlja “terorističku opasnost”, pošto je pretila drugarici da će pucati na nju iz plastičnog pištolja koji izbacuje mehuriće od sapunice...-Ova...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.