ISPLIVALA STRAŠNA ISTINA O NESTANKU DEVOJČICE (2) Zbog jezivog detalja, majka je odmah uhapšena

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 19:15

ISPLIVALA STRAŠNA ISTINA O NESTANKU DEVOJČICE (2) Zbog jezivog detalja, majka je odmah uhapšena

Majka dvogodišnje nestale devojčice iz Oklahome uhapšena je u Severnoj Кarolini pod optužbom za nemar.

J.T. Palmer iz kancelarije šerifa okruga Seminole u Oklahomi rekao je da je devojčica, Okli Me Snou, poslednji put viđena sa svojom majkom Medison Maršal (22) 9. februara u onome što je opisano kao "kuća za krek".

- Opisali su da je ili spavala ili bila u nesvesti. Nije se kretala. Bila je umotana u ćebe, a majka je rekla: "Moram je odvesti u bolnicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povređena je" - rekao je Palmer.

Međutim, Palmer je rekao da vlasti "znaju da Okli nije stigla u bolnicu te noći".

Pre toga, 19. januara ili približno tog datuma, Maršal je napustila svoj dom u Кromvelu sa Okli i njenim 7-mesečnim sinom Koletonom, zajedno sa svojim bivšim dečkom, 25-godišnjim Roanom Votersom.

Palmer je rekao da je Koleton navodno bio drogiran na kauču kuće u Indijanapolisu. Neko u kući je pozvao vlasti i Кoleton se ponovo spojio sa ocem.

Maršal je uhapšena pod optužbom za zanemarivanje izdržavanog lica. Zatvorska evidencija pokazuje da je Maršal u pritvoru šerifa okruga Harnet, čekajući ekstradiciju kao begunac iz druge države.

Nije odmah bilo jasno da li su se Maršal ili Voters izjasnili o krivici ili su angažovali advokate.

TV stanica Oklahoma Siti КFOR razgovarala je sa Zakom Snouom, ocem Okli i Koletona, koji je rekao: "Ne bih ovo poželeo ni najgorem neprijatelju".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.