Devojci istrulile grudi nakon plastične operacije

Izvor: Vesti-online.com, 09.Jan.2015, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojci istrulile grudi nakon plastične operacije

Laura Damijani (31) je menadžer jednog restorana koja se uverila u to da estetska operacija može da ima strašne posledice po zdravlje. “Odlazak pod nož” može da krene po zlu i završi se gore nego što je na početku planirano.

Devojka iz Velike Britanije se našla u neverovatnoj agoniji posle nestručno obavljenog zahvata na grudima kada je dobila nekrozu i gangrenu koje su joj izazvale velike zdravstvene probleme. Morala je da se izbori sa neverovatnim bolom koji ju je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << izjedao iznutra 14 dana posle operacije.

Posle nekoliko nedelja lekari su morali da joj odstrane bradavice, što je uništilo njeno samopouzdanje i upropastilo joj vezu s partnerom. Hirurzi su joj obećali bolji život, ali je dobila mnogo više problema nego što je očekivala.

Rane nisu dobro zarastale, pa je ona odlučila da potraži mišljenje i drugih lekara i medicinskog osoblja. Tada je shvatila da je situacija ozbiljna i opasna jer se očekivano isceljivanje rana nije dogodilo.

- Oh, ovo se dešava, ali meni se nije dogodilo duže vreme - rekao joj je hirurg koji je uradio ovu operaciju posle koje su ćelije počele da trule.

Na kraju je rizik postao tako veliki da je bilo neophodno odstraniti inficirane delove.

- Moje grudi nikad neće biti iste i neću nikad dobiti ono čemu sam se nadala - rekla je ona i istakla da je u velikoj depresiji od ove strašne nesreće i da pije lekove kako bi izašla iz stanja u kome se trenutno nalazi.

Uprkos velikom strahu od ponovnog zahvata, ona se odlučila da pokuša opet kako bi ozdravila. Sada se oseća kao nova osoba i može opet da se pogleda u ogledalo i da veruje u sebe.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.