Devet migranata bežalo policiji, pa autom sleteli s puta

Izvor: B92, 17.Sep.2021, 20:58

Devet migranata bežalo policiji, pa autom sleteli s puta

Jedna osoba je poginula, a 5 ih je povređeno i prevezeno u bolnicu, u teškoj saobraćajnoj nesreći do koje je došlo kod mesta Videm.

Mesto se nalazi u zapadnoj Sloveniji, blizu granice s Italijom.

Do nesreće je došlo kad je slovenačka policijska patrola pokušala da zaustavi vozilo italijanskih registarskih oznaka za koje je sumnjala da je ilegalno ušlo u Sloveniju i da vozi migrante, nakon čega je vozač ubrzao i dao se u bekstvo, preneo je RTL.

Vozilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je kasnije skrenulo s puta, udarilo u zid i prevrnulo se.

Tada je jedan od devet Pakistanaca, koliko ih je bilo u vozilu, na mestu nesreće poginuo, dok ih je pet prevezeno u bolnicu.

Vozač i suvozač su nakon sudara pobegli s mesta nesreće, ali su kasnije otkriveni i uhapšeni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Migranati u Sloveniji bežali policiji, pa autom sleteli s puta - jedan poginuo, petoro povređenih

Izvor: RTS, 17.Sep.2021

Jedna osoba je poginula, a pet ih je povređeno i prevezeno u bolnicu, u teškoj saobraćajnoj nesreći do koje je došlo kod mesta Videm u zapadnoj Sloveniji, blizu granice s Italijom. . Do nesreće je došlo kad je slovenačka policijska patrola pokušala da zaustavi vozilo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.