Devet članova DS glasalo protiv Saveza za Srbiju

Izvor: B92, 03.Sep.2018, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devet članova DS glasalo protiv Saveza za Srbiju

Beograd -- Devet članova Glavnog odbora Demokratske stranke glasalo je protiv formiranja i učešća DS-a u Savezu za Srbiju dok je 180 bilo za, objavljeno je na sajtu.

Dnevni list “Blic” piše da su protiv uslaska u Savez za Srbiju bili bivši predsednik DS-a Dragan Šutanovac, poslanici Nataša Vučković, Dragoljub Mićunović, Radoslav Milojičić, Gordana Čomić, predsednik Pokrajinskog odbora DS za Vojvodinu Miroslav Vasin i Vida Ognjenović.

Kako list navodi, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na sednici je oduzeta reč Mićunoviću jer mu je "isteklo vreme" za obraćanje. On je uz reči "poštujem po prvi put diktaturu" napustio sednicu.

Kako je DS objavila na sajtu, o osnivanju saveza glasalo se u okviru izveštaja o radu stranke u prethodna tri meseca, koji je podneo predsednik DS-a Zoran Lutovac.

Savez za Srbiju fomalno je sinoć formiran u Beogradu potpisivanjem sporazuma.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.