Detalji tragedije u Vlasotincu: Jelica ubijena kleštima, a iz kuće je TREŠTALA MUZIKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2018, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Detalji tragedije u Vlasotincu: Jelica ubijena kleštima, a iz kuće je TREŠTALA MUZIKA!

Suprug je kasnije pronađen obešen

Jelica I. (53) iz Vlasotinca mučki je ubijena kleštima u dvorištu porodične vikendice u selu Brezovica dok je naseljem odzvanjala muzika iz kuće. Nekoliko sati kasnije i njen suprug S.I. (58) pronađen je mrtav - obesio se konopcem o drvo u šumarku kraj vikendice.

Pročitajte i:

Tragedija se dogodila u nedelju, 11. juna, tri kilometara dalje od porodične kuće Ivkovića u vlasotinačkom naselju Manastirište, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gde je bračni par došao kombijem samo na jedan dan.

Izubijano gvozdenim predmetom, Jeličino telo pronađeno je u samom dvorištu oko 22 sata, a Slavoljubovo telo dva sata posle ponoći kako visi na konopcu privezanom na tankoj grani cerovog drveta u šumarku, sedamdesetak metara od kuće u kojoj se rodio.

Jelica je nasmrt brutalno pretučena kleštima koja su pronađena pored njenog beživotnog tela.

Na licu mesta prizor je bio jeziv. Jeličino telo bilo je celo krvavo i od krvi nije se moglo prepoznati na koji način je tačno ubijena.

 Ova tragedija zapanjila je Vlasotinčane jer su Ivkovići važili za skladan bračni par. Imali su sve - sopstveni biznis, bogatu kuću, sina, snahu i unuče i prelepu kćer, tako da se o motivima ubistva i samoubistva samo nagađa.

- S.I. i ja smo rasli zajedno. Bio je dobar čovek i dobar drug. Družili smo se porodično i nisam nikada primetio da imaju problema - priča Miomir Miljković, koji je poslednji video supružnike žive oko 10 sati u Brezovici, kada su u njegovoj kući popili sok i kiselu vodu.

Carinici zaustavili auto sa slovenačkim tablicama: Albanci odgovorili ODRIČNO, USLEDIO PRETRES

Ipak, drugi komšija tvrdi da brak nije bio toliko skladan.

- Lažu kad kažu da je bio skladan brak. Jelica je stalno bila u strahu od svog muža, ne znam zašto, ali se uvek nekako plašila. A bila je lepa žena i kulturna koju smo svi voleli - priča i plače izvor.

Jeličino telo u dvorištu vikendice pronašao je njen sin Aleksandar koji ih je panično tražio.

- U nedelju posle podne Aleksandar me je pitao jesam li video njegove roditelje. Rekao je da se sa njima poslednji put čuo oko 15 sati, da su mu rekli da ručaju na terasi i da je u pozadini čuo muziku, te da ih od 17 sati uporno zove, ali da su im mobilni telefoni isključeni. Rekao sam da smo ujutru popili kafu i da su sigurno tu negde po dvorištu. Tek oko 22 sata mi je neko javio da je Jelica ubijena, a da se za Slavoljubom traga. Savetovano mi je da ne izlazim iz kuće jer je najverovatnije naoružan - kaže Miljković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.