Detalji tragedije u Novom Sadu u kojoj je izgoreo muškarac: Poznato šta je izazvalo jezivi požar

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2020, 19:06

Detalji tragedije u Novom Sadu u kojoj je izgoreo muškarac: Poznato šta je izazvalo jezivi požar

Vatrogasci su sa tri vozila brzo stigli na lice mesta i uspeli da ugase požar, ali je čovek preminuo

Jožef S. (87) iz Novog Sada nastrao je u požaru u nedelju, oko tri sata iza ponoći u kući gde je živeo sam.

Prema prvim informacijama, plamen u drvenoj kućici izazvao je šporet na drva. Vatrogasci su sa tri vozila brzo stigli na lice mesta u novosadsko naselje Telep i uspeli da ugase požar, ali je čovek preminuo.

- Kada smo primetili vatru, već >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bila zahvatila kuću u kojoj je živeo starac. Odmah smo pozvali vatrogasce. Tada smo spavali, a mene je probudio pas koji je lajao. Ustao sam da vidim što toliko laje i imao šta da vidim - rekao je jedan od komšija.

Prema rečima drugih suseda, nesrećni starac je u toj drvenoj baraci živeo 50 godina.

- U kući od drveta i stiropora nije imao ni struje ni vode, a ovih hladnih oktobarskih dana grejao se na drva. Ložio ih je u peć koja nije imala vrata, pa pretpostavljaju da je ispao žar i izazvao požar - dodaje komšija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.