Detalji likvidacije u Žarkovu: Stevović radio sam i bio uveren u JEDNU STVAR!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2018, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Detalji likvidacije u Žarkovu: Stevović "radio" sam i bio uveren u JEDNU STVAR!

Likvidirani se, navodno, posle izdržane kazne vratio u Beograd

Nikšićanin Savo Stevović (45), koji je izrešetan sinoć u Žarkovu, nije pripadao nijednom klanu, ali je njegovo ime na listi "bezbednosno-interesantnih osoba" i bio je označen kao "solista". To, praktično, znači da je "radio" uglavnom sam.

Stevović se, navodno, posle izdržane zatvorske kazne nedavno vratio u Beograd. Ubijen je dok je bio u svom "mini morisu", švajcarskih tablica. Kada je zaustavio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << automobil na trotoaru i čekao. Iznenada je iz mraka naišao BMV, i dok je prolazio pored njega, suvozač je otvorio vatru iz automata.

Većina od dvadeset ispaljenih hitaca pogodila je žrtvu u glavu i grudi. Petnaest minuta posle pucnjave, nedaleko od mesta gde je ubijen, pronađen je zapaljen beli BMV sa ukradenim registarskim tablicama.

- Stevović je bio uveren da je zaštićen u Žarkovu - navodi izvor.

BONUS VIDEO: STRAVIČAN SNIMAK: Ženu povukla bujica u Bulevaru despota Stefana, a onda je nastala DRAMA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.