Detalji kao nadahnuće u galeriji „Podrum” KCB-a

Izvor: Politika, 04.Jun.2013, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Detalji kao nadahnuće u galeriji „Podrum” KCB-a

Kao odgovor čitaocima portala „Agitpop” na pitanje šta nadahnjuje mlade, otvorena je izložba „Inspiracija: sećanje ili budućnost?”u galeriji „Podrum” Kulturnog centra Beograda. Radovi 18 izabranih kreativaca iz različitih oblasti kulturnog života, među kojima se nalaze i neki od najpoznatijih umetnika mlađe i srednje generacije, nastali od januara 2011. do septembra prošle godine u okviru rubrike „Inspirejšn bords”, izloženi su u štampanoj formi i projektovani >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << na zid, a neki su izvedeni uživo – ispisivanjem panoa.

Omiljeni muzički albumi, hrana, knjige, fotografije, nakit, flomasteri i mnogi drugi predmeti poređani na „table inspiracije” čine detalje iz svakodnevnog života koji podstiču ove mlade umetnike dok stvaraju. Postavka će biti otvorena do 11. juna kada će se održati radionica o nadahnuću.

U. V.

objavljeno: 04.06.2013.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.