Detalji horora u Zabeli: Samoubica već pokušavao da se ubije, nije hteo da čeka slobodu

Izvor: Telegraf.rs, 20.Jun.2017, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Detalji horora u Zabeli: Samoubica već pokušavao da se ubije, nije hteo da čeka slobodu

Osuđenik koji je izvršio samoubistvo u prijemnom odeljenju Kazneno-popravnog zavoda u Požarevcu, "Zabeli", bio je osuđen za razbojništvo. Trebalo je da robija dve godine i šest meseci, i za sada nije poznato zbog čega nije "izdržao" služenje kazne.

Osuđeniku je odmah mu je pružena medicinska pomoć i hitno je upućen u Opštu bolnicu u Požarevcu, gde je preminuo nakon pokušaja reanimacije. Njega je našao čuvar, prilikom redovnog obilaska zatvorenika, i odmah pozvao pomoć. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Međutim, čoveku nije bilo spasa.

Čuvar je video telo u lokvi krvi i zgrozio se od prizora.

Foto-montaža: Milena Đorđević, Profimedia/Alamy, Tanjug/Irfan Ličina

Policija je odmah izvršila uviđaj, a zamenik višeg javnog tužioca u Požarevcu naložio je obdukciju.

A.S., osuđenik,  je do sada, u drugim ustanovama, više puta pokušavao samoubistvo, a reč je o lečenom narkomanu, saznaju mediji.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.