Detalji hapšenja modnog kreatora: Kostić mamio žrtve KOKAINOM?

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2018, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Detalji hapšenja modnog kreatora: Kostić mamio žrtve KOKAINOM?

Priču dečaka koji je prijavio dizajnera potvrdio i svedok koji ga je video kobnog dana

Modni kreator Darko Kostić uhapšen je danas nakon što se policiji javilo još maloletnih žrtava.

Pročitajte i:

Kostić je uhapšen nakon što je policija po nalogu suda pretresla njegov stan u Ju biznis centru. Nalog za pretres je usledio nakon istrage koja je pokrenuta zbog sumnje da je seksualno uznemiravao maloletnika L.J. (15). Njemu se na teret >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stavljaju tri krivična dela: polno uznemiravanje, nedozvoljene polne radnje i omogućavanje uživanja opojnih droga.

- Kostić je prijavio nestanak mobilnog telefona sedam dana pre nego što ga je L.J. prijavio za seksualno uznemiravanje. Nedugo zatim, policija je pronašla telefon. Uvid u poruke koje je razmenjivao sa dečakom potvrdile su priču njegove žrtve. Kostić mu je nudio snimanje, modni editorijal, a za svaku fotografiju dečaku je obećano po 50 evra – kaže izvor iz istrage.

Kad je L.J. došao kod Kostića, modni kreator mu je navodno rekao da se skine go i legne pored njega.

- Dečak je to odbio, a onda ga je Kostić uhvatio za majicu. L.J. je uspeo da pobegne iz njegovih šaka. Tom prilikom mu je iscepana majica – kaže izvor iz istrage.

Pored poruka iz mobilnih telefona priču dečaka je potvrdio i svedok koji ga je video tog kobnog dana.

- Nakon prijave da je seksualno uznemiravao dečaka, policiji se javilo još nekoliko žrtava, a među njima i mladić Š.B. (22) koji je ispričao kako je Kostić i njega seksualno uznemiravao i to svega dvadesetak dana pre nego što je napao i L.J – kaže izvor iz istrage.

A Š.B. je navodno sasvim slučajno naleteo na Kostića! Dobio je njegov broj telefona kao osobe od koje može da kupi kokain!

- Mladić je ispričao kako je želeo da kupi kokain te mu je poznanik dao broj telefona osobe kod koje može da ga nabavi. Kad je pozvao, javio se Kostić, pa su se dogovorili da se nađu. Kostić je predložio da odu u njegov stan, na šta je pristao. Dao mu je da povuče crtu kokaina, a onda nasrnuo na njega želeći da imaju seksualne odnose – kaže izvor iz istrage.

Š.B. je uspeo da pobegne, a tom prilikom ukrao mu je telefon koji je kasnije poslužio kao dokaz.

- Dečaku L.J je jednom prilikom Kostić dao "kamagru", a da dečak to nije znao – dodaje izvor iz istrage.

BONUS VIDEO: ZASTRAŠUJUĆI SNIMAK NEVREMENA: NEBO SE OTVORILO I ZASULO Lozovik: Meštani ne pamte ovako nešto

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.