Detalji STRAVIČNE nesreće u Hrvatskoj: Marina (29) zapalila sebe i decu, pre toga učinila nešto što LEDI KRV U ŽILAMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2017, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Detalji STRAVIČNE nesreće u Hrvatskoj: Marina (29) zapalila sebe i decu, pre toga učinila nešto što LEDI KRV U ŽILAMA

Forenzičari ostali šokirani prizorom

Region je potresla vest da je u Hrvatskoj, u mestu Husain, pronđen automobil sa tri ugljenisana tela, za koja se ispostavilo da je reč o majci, Marini Š. (29) i njeno dvoje dece, sinu (1) i ćerki (5).

Marinin svekar Đuro šoku zbog tragedije koja je zadesila njegovu porodicu priseća se kako je saznao za nesreću.

- Moj sin je bio kod kuće i čekao da se Marina vrati, ali ona nije dolazila. Zvali smo je na mobilni, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije se javljala. Zvonilo je kao da je mobilni isključen ili nema signala. Nikad se pre nije dešavalo da se nije javljala, pa smo se zabrinuli. O Bože, šta joj je bilo? Zašto? - još u šoku priča nesrećni čovek.

Poznato je da je Marina u ponedjeljak oko 15 sati, kao i obično, otišla s posla. Bila je vedra i dobro raspoložena, pa niko ko ju je video nije mogao da pomisli šta planira.

Radila je, pričaju kolege, u računovodstvu kompanije koja je u najmu u kutinskom hotelu.

Svekar kaže da je ostavila kovertu adresiranu “Za Darija”.

U njoj nije bilo oproštajnog pisma, ali je bio novac i članarina iz knjižare u kojoj je pozajmljivala slikovnice za decu. Nakon odlaska s posla otišla je do svekrve i pokupila decu.

Ona su, kaže Đuro, bila kod bake jer je devojčica bila malo bolesna, pa nije želela da ih vodi u vrtić. Umesto toga ih je smestila u "ševrolet" i otišla.

Sumnja se da je počinila samoubistvo i da je u smrt povela i decu, ali policija još uvek nije dala zvaničnu izjavu.

Tri izgorela tela pronašli su šumari oko 9 sati, a policija je juče pokrenula istragu.

Kako se nezvanično saznaje, istražitelje koji su navikli na najgore situacije dočekao je pravi horor. Tela su bila neprepoznatljiva, a od automobila je ostala samo šasija.

Marinin svekar dodaje da ni od policije ni od nadležnih još nije dobio nikakve informacije o tome kako su stradali ni koji motiv bi je mogao naterati da naudi deci. Nagađa se da ju je pogodila suprugova bolest.

- Moj je sin teško bolestan. Ima tumor na mozgu i sad je prošao drugu operaciju te uzima terapiju. Njih dvoje su bili jako vezani i ona ga je silno volela. Je li to bio motiv, stvarno ne znam - kazao je očajni Đuro.

On dodaje da se supružnici, koji su u braku bili oko šest godina, nikad nisu svađali niti su imali bračnih problema. Živeli su s njim u istom domaćinstvu, a njegov sin Dario vodio je firmu za uređenje enterijera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.