Desetoro povrijeđenih u tri nezgode

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Avg.2014, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Desetoro povrijeđenih u tri nezgode

BANJALUKA, BROD - U tri saobraćajne nezgode, koje su se dogodile u mjestu Kazani, opština Sokolac, te u Brodu i u Stričićima, kod Banjaluke, povrijeđeno je ukupno deset osoba, od čega četvoro teže.

A.P. i M.P., koji su se nalazili u vozilu sitroen, teško su povrijeđeni u saobraćajnoj nezgodi na putnoj relaciji Sokolac - Han Pijesak, u mjestu Kazani, opština Sokolac, saopšteno je iz CJB Istočno Sarajevo.

Do te nezgode je došlo sinoć, kada je M.B., koja je upravljala >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << sitroenom, zbog neprilagođene brzine uslovima i stanju puta izgubila kontrolu nad upravljačem, prešla na suprotnu stranu i udarila u vozilo folksvagen bora, kojim je upravljao M.H.

Takođe u nedjelju, ali ujutru oko 3.10, u nezgodi u Brodu lakše su povrijeđeni vozač mercedesa D.S. iz Dervente, te putnici u tom vozilu Z.P., L.Z., L.S.. i B.R, svi iz Broda, koji su prevezeni u dobojsku bolnicu.

"Udes se dogodio kada je D.S. izgubio kontrolu nad automobilom mercedes, koji je sletio s kolovoza u Ulici kralja Petra Prvog Oslobodioca u Brodu na zelenu površinu, udario u stub ulične rasvjete i prevrnuo se na krov", naveli su iz policije.

U sudaru u Stričićima, u kojem su u subotu popodne učestvovali BMW i opel, teške povrede su zadobili Zoran Srdić i Marko Jukić, a lakše je povrijeđen Jukićev brat Mladen.

"Dogodilo se to oko 18.35 na regionalnom putu Banjaluka - Čađavica, nakon čega je izvršen uviđaj", saopštila je Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka, koja je dodala da će uzrok te saobraćajne nezgode biti naknadno utvrđen.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.