Desetogodišnji vozač zaglavljen u snegu objašnjavao da je on patuljak koji nije poneo dokumenta

Izvor: Blic, 12.Feb.2014, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Desetogodišnji vozač zaglavljen u snegu objašnjavao da je on patuljak koji nije poneo dokumenta

Jedan desetogodišnji dečak u Norveškoj krenuo je danas bez odobrenja automobilom svojih roditelja u posetu baki i deki, a kad je sleteo s puta i zaglavio se u snegu, objasnio je spasiocu da je on ustvari patuljak koji je zaboravio vozačku dozvolu.

Dečak, inače, živi u mestu Doka, 110 kilometara severno od Osla i jutros oko šest časova on je uneo i svoju 18-mesečnu sestru u kola i krenuo baki i dedi koji žive u Valdersu, udaljenom oko 60 kilometara, rekonstruisala je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << događaj lokalna policija.

Odvažni mališan vozio je nešto više od 10 kilometara pre nego što je skliznuo s puta, ali na sreću decu je ubrzo pronašao vozač kamiona za čišćenje snega i pozvao je policiju.

"Kad su se roditelji probudili i otkrili da nema dece, kao i da je neko odvezao kola, bili su veoma uznemireni, kao što možete da zamislite", izjavio je policijski portparol Bard Kristijansen.

On je, međutim, precizirao i da je dečak rekao čistaču snega da je on ustvari nije dete, nego sasvim odrasli patuljak, ali da je zaboravio vozačku dozvolu i druga dokumenta kod kuće.

Policija je saopštila da neće biti podignuta nikakva tužba i da je slučaj zatvoren.

"Razgovarali smo s njim i prilično sam siguran da će roditelji u budućnosti dobro paziti na oboje dece i automobil", rekao je Kristijansen.

Deca nisu povređena, a automobil nije oštećen.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Snalažljivi desetogodišnjak: Nisam ja dete već patuljak

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Feb.2014

Desetogodišnji dečak u Norveškoj krenuo je danas bez odobrenja automobilom svojih roditelja u posetu baki i deki, a kad je sleteo s puta i zaglavio se u snegu, objasnio je spasiocu da je on ustvari patuljak koji je zaboravio vozačku dozvolu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.