Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jan.2018, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deset uhapšenih zbog međunarodnog šverca droge

U akciji protiv rasturanja droge crnogorska policija je u Podgorici izvršila pretres na 18 lokacija i tom prilikom uhapsila 10 osoba, osumjičenih da su dio grupe koja se bavila međunarodnim švercom i uličnom prodajom droge, potvrđeno je za CdM.

Uhapšeni su Nikol Đetja (65) iz Skadra, zatim N.Đ. (58), M.Đ. (49), S.D. (56), M.M. (39), N.M. (36), I.K. (29), T.P. (29), M.V. (25) i Ž.G. (25) iz Podgorice.

“Tokom trajanja akcije pronađeni su i oduzeti marihuana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << heroin i kokain kao i puške i pištolji među kojima i automatsko oružje”, kazali su u UP.

U predmetu “Barba“ ukupno je zaplijenjeno 375 kg marihuane, 3,3 kg heroina, 10 grama kokaina, dvije automatske puške, dvije puške, jedan automatski pištolj – škorpion  i tri pištolja.

Protiv ovih 10 osoba biće podnesena prijava Specijalnim državnom tužilaštvu. Ranije je formiran predmet protiv devet osoba, koje su procesuirane u ovoj akciji.

(CdM.me)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Akcija "Barba":"Palo" 10 zbog šverca droge (VIDEO)

Izvor: Mondo, 15.Jan.2018

Crnogorska policija uhapsila je u Podgorici deset osoba osumjičenih da su deo grupe koja se bavila međunarodnim švercom i uličnom prodajom droge...Foto: Mondo/Nikoleta Vukčević Ilustracija..U akciji kodnog naziva "Barba" policija je izvršila pretrese na 18 lokacija i tom prilikom pronašla i zaplenila...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.